Wednesday, April 4, 2007

DEMOGRAFISCHE OORLOG IS GEEN INTEGRATIE

DEMOGRAFISCHE OORLOG IS GEEN INTEGRATIE

Utrechtse, Rotterdamse, Amsterdamse, Haarlemse, Haagse en nog meer wijken, regio´s van de Nederland zijn onleefbaar voor de gewone bewoners, mensen vluchten uit hun wongebied, stad en nu ook uit hun geboorteland. Er komen nog meer moskeen, Moslims zuiveren deze steden één voor één. De Nederlanders onder zware overlast vertrekken naar de vergelegen dorpen of naar andere landen. In hun huizen kwamen weer meer moslims te wonen. `Het aantal emigranten is opnieuw toegenomen, In die drie jaar is het bevolkingsverlies door migratie opgelopen tot 75 duizend ,...´(CBS)
Nederland vertrekland. ´Voor het derde jaar op rij is de emigratie fors hoger dan de immigratie, ..CBS´
Islamitische immigratie loopt verder op!`Ook het aantal immigranten neemt verder toe. In de eerste negen maanden van 2006 hebben zich 76 duizend immigranten in Nederland gevestigd` (CBS)
Zo islamiseren ze de wijken in snel tempo. Menig burger vraagt zich af wat er precies aan de hand is met een deel van de Moslimse jeugd. Zijn ze werkelijk zo crimineel? Waarom gedragen de jongens zich zo agressief? Waar komt die straatterreur vandaan? Hoe is het mogelijk dat zij zich in Nederland gedrag denken te kunnen veroorloven dat in Marokko en Turkije.In Utrecht, Rotterdam, Denhaag en Amsterdam Marokkaanse Turkse probleem tot volle wasdom: 80% van de Moslims in Nederland is anti Nederlands en doolt gefrustreerd en identiteitloos rond. Deze Turkse Arabische elite maakt nu deel uit van de volksvertegenwoordiging. De Nederlandse overheid heeft het fascistische Turkse Arabisch onderdrukkingsmodel geïmporteerd en zelfs gesubsidieerd.
Dat model hanteert een extreem conservatieve visie op de islam om alle hier geboren Nederlanders te arabiseren en Turkiseren. Zo worden gearabiseerde geturkiseerde zombies, zoals Mohammed B. Hier geboren massa's moslim jongeren worden toch door de herkomstlanden en nog andere islamitische landen geassimileerd, niet door de Nederlanders. Anders noemen ze de Nederlanders meteen discriminateurs en racisten!Dat wil zeggen dat wij eigen identiteit moet opgeven en van overheidswege enkel wordt toegestaan te assimileren naar de een islamitische-arabische- turkse identiteit in de catacomben van de Nederlandse samenleving. De normale oplossing, een Nederlands-Koerdische-Berberse identiteit wordt ook niet toegestaan. Nederlandse stad zorgt voor zijn eigen ondergang: een verenigde grote moslim maatschappij, gesteund door de islamitische herkomstlanden wordt met onze belasting geld versterkt en een Islamitische meerderheid wordt dus op deze manier mogelijk gemaakt; dat wil zeggen, instroom en stimulatie van meer islamitische geboortes moet doorgaan van deze overheid, Moslims mogen allemaal werkloos zijn, ze mogen allemaal met de uitkering leven en ze mogen ook overal een moskee zetten zodanig dat ze via deze wapens alle wijken en later ook de steden etnisch kunnen zuiveren van de Nederlanders. Bijvoorbeeld omtrent van de moskee, vlakbij zien we over een paar jaar alleen de moslims. er komen meteen islamitische winkelcentrum´s en natuurlijke halal verhaal. Daar zijn allemaal Turkse en Marokkaanse winkels. Nederlanders moesten hun land overlaten aan deze mensen die doelbewust onleefbare plaatsen creëren als onderdeel van hun etnische zuivering plan, aangepaste Jihad. 90%procent halal-kippenvlees!. Aantal wijken hebben nu al voor 78 tot 89 procent een moslim-achtergrond. Ze willen nog meer moskeeën en maken ze nog meer overlast om nog meer wijken totaal te islamiseren en zuiveren van Nederlanders. Daar moet je wat mee. Daarna hebben we het gehad over de organisatie van tintallen moskeeën. De As Soennah moskee heeft ongeveer 8000 ‘sympathisanten’ uit de wijk. Deze zijn erg actief voor de moskee omdat het hoofdkwartier is voor de strijd tegen de Utrechtse bevolking.. Onder de naam geloof worden er duizenden mensen gemobiliseerd. Ook zijn veel jongeren actief voor de moskee. Hoe meer moslim kinderen, des te meer kans op een ondergang, zoals in die andere landen die nu islamitisch geworden zijn, ook meer kans op een arrogante die kleine werknemer van de holocaust industrie die onder de islam tegen Nederlanders gaan werken. Maar iets geheel anders: het drugsgebruik, het islamitische moskee en hadith activiteiten onder meertalig gehuwde vrouwen de gebreidelde flikkerij in darkhuizen van de grote stederooms waar ze via "geloof/politiek" non stop lekker sex hebben tot ze d’r bij neer vallen in het donker.
Moslims organiseren zich onder meerdere vormen voor hun einddoel, Jihad is dus nu aangepast aan Europese omstandigheden, ze infiltreren overal, links en rechts, er worden alle middelen gebruikt, ze zitten in de overheid namens een andere maatschappij. Het gaat (bij de moskee's en islam scholen en politieke acties) niet veel meer om een revolte dan om Moslim jongeren die hun wijk politievrij willen houden. Men zou dus moeten weten waarom men precies heeft gerevolteerd.Dit is een experiment voor de toekomstige bezetting, ze willen Turk, Marokkaanse moslim blijven met dubbele nationaliteit, het gaat om een grote invasie, dit is niks mee te maken met de enkele godsdienst, dit is misleidend.Het gaat hier natuurlijk over veroveringstocht de Dar-Al-Harb.

No comments: