Tuesday, March 27, 2007

OTTOMANSE TURKEN

Blijkbaar heeft Turkije een nieuwe koers ingeslagen, wat vermoedelijk te verklaren valt met de aantrekkelijkheid van het islamitisch doel zoals dat wordt vormgegeven, de Turkse moslims hebben vrij spel in Europa, een bewuste keuze. Ze zijn uit de halvering van de Nederlandse bevolking zodat ze de andere helft kunnen overheersen, ze zijn uit op de miljarden aan tegoeden(pensioenen,banktegoeden,etc,) die vrij vallen als de rechtshebbers niet meer leven. In 1450 was de moslimwereld veel uitgestrekter dan de christelijke en de islam breidde zich steeds verder uit na die dagen drongen de Ottomaanse moslims door in Centraal-Europa en liepen Hongarije onder de voeten.
En nu! Wester moskee met de geld van de arme nederlanders?
AMSTERDAM - Een paar duizend in West-Europa wonende Turken hebben een gezamenlijke claim in voorbereiding op twee grote Turkse holdings. Deze zouden minstens 200 duizend 'islamitische' beleggers hebben opgelicht voor 5 miljard euro. ..............VideobandTashan: 'Ik heb een videocassette waarin getuigen onder ede verklaren hoe zij in de Aya Sofya moskee in Amsterdam hun geld kwijt konden bij de vertegenwoordigers van die fondsen. Elk fonds had in de moskee een apart hokje. Ik beschik ook over een geluidsband, waarop een hoge functionaris van Milli Görüs in een Duitse moskee de gelovigen verordonneert hun geld renteloos in groene fondsen te investeren, met uitzicht op fabelachtige rendementen.
'Letterlijk zegt de man: je geld tegen rente uitzetten, is voor een moslim nog erger dan seks met je moeder op weg naar Mekka. Deze bewijzen zullen zeker een rol spelen in het proces tegen Kombassan en Yimpas. Dat zijn de twee grootste holdings, die volgens hun laatste jaarrekening over een vermogen van een kleine drie miljard euro beschikken. Ik heb goede hoop dat wij beslag op deze vermogens kunnen laten leggen.' [--- VOLKSKRANT---]
De komst van grote groepen moslims stelt deze moslims in de Nederlandse samenleving telkens voor nieuwe problemen, vooral als ze hier georganiseerd zijn door de islamitische herkomstlanden; vaste voet in een vijandige land!. Hun integratieproblemen komen niet alleen voor door onvoldoende kennis van de Nederlandse taal of kleiding aanpassing, maar door de algemene strijd die ze nooit willen opgeven. Moslims zijn in eerste instantie zelf verantwoordelijk voor hun problemen die ze doelbewust creëren. Huidige inburgerings- en integratiemaatregelen kunnen islamitische invasie niet verhinderen, ze zijn te licht voor zo'n grootschalige proces, moslims die voor permanent verblijf naar Nederland wilden komen (voornamelijk gezinsvormers en gezinsherenigers), grotendeels "geslaagd", niet omdat ze konden, maar slagen van "basisexamen" dankzij corrupte Nederlandse instanties die hun eigen land voor niks aan deze barbaren willen uitleveren, Moslims die in het land van herkomst met de zogenaamde taalspelletjes spelen hebben allemaal visum en hier hebben ze ook permanente verblijfsvergunning. Nederland is een makkelijke prooi geworden voor deze Moslims.
Het aantal niet-westerse immigranten in Nederland is de laatste decennia vijftig keer zo snel gegroeid als het aantal autochtonen. Tot 2010 zal de groei van de bevolking in ons land voor 75 procent voor rekening komen van mohammedans en slechts voor 4 procent voor rekening van autochtonen. Wie de feiten niet negeert en de grote integratieproblemen onderkent, ziet dat het zo niet verder kan. Zeker omdat de meeste allochtonen islamitisch zijn en dus een geloof in onze cultuur introduceren dat wezensvreemd is aan de kern van de democratische ordening binnen die cultuur. Met de spriding politiek van onze gemeentes gaan ze nu ook overal moskeen zetten!
We moeten er onze ogen niet voor sluiten dat het wezenlijk politieke karakter van de islam zich ook nú al uit op een wijze die de gezagsdragers onder de vrijheid van godsdienst laten vallen. Wat bijvoorbeeld te zeggen van initiatieven om moskeeën te bouwen met minaretten die een hoogte hebben als ware Rotterdam het Mekka van Nederland? Dit heeft weinig met het belijden van geloof te maken, maar is eerder een teken van ongepast islamitisch invasie... Vorig jaar vertrokken circa 130.000 Nederlanders naar het buitenland, waarvan een overgroot deel nooit meer terugkomt. Dit jaar is dat aantal opgelopen tot circa 150.000 mensen. Even bedenken, indien dit doorzet, dat we over tien jaar gemiddeld ruim een miljoen mensen kwijt zijn en voor het overgrote deel mensen met kwaliteit. Wij zijn al hun slaaf althans zo gedragen onze overheden zich, gelet op de inburgeringcursussen met tegenstellingen zoals een speciale religieuze bank van lening, een eigen halal voedselketen via AH door de strot gedouwd van iedere klant of deze het wenst of niet wenst, een eigen feestdagen voorziening ten koste van de onze, een eigen woordenschat ten koste van de onze, hopelijk zal men eindelijk het dubbele paspoort / nationaliteit gaan uitsluiten. Maar er komt straks nog meer, speciale openbare voorzieningen gaat scheppen, zoals openbaarvervoer, ziekenhuizen, collectieve verzekeringen e.d.
Het feit dat deze Turken in Nederland massaal Nationalistische en religieuze apartheid praktiseren met het doel; geen assimilatie, apart staan tot de meerderheid in de grote steden, later uitbreiden tot grotere gebieden, leiding op de bevolkingsgroepen via zeer snelle geboortes en ook nog steeds niet gestopte instroom, en steeds meer infiltratie met de dubbele nationaliteit tactiek, dit is een bekende fenomeen wat wij bijvoorbeeld nu in Kosovo hebben, dan is er geen enkele kans voor de oorspronkelijke bewoners van dit land. Turken bouwen alleen moskeen, eigen voetbalclubs, eigen scholen, kijken met schotels naar eigen TV's, lezen eigen kranten, met dubbele passporten kunnen ze ook in de overheid zitten. Milli Gorus, Diyanet, Turk Islam Vakfi, Turkiyemspor en bijna alle aparte Turkse sport clubs zijn verbonden of hebben een soort lidmaatschap bij de Turkse Federatie Nederland: Grijze Wolven. De Turkse Federatie (Maffia, en andere criminelen..) Nederland geen officiële leden kent . Turk Islam Vakfi is dus geen lid van deze organisatie. Wel is er een samenwerking bij de organisatie van sociaal-culturele evenementen. Turk Islam Vakfi is een zeer gevaarlijke organisatie voor de toekomst.
Het benoemen van onacceptabele demografische ontwikkelingen, waardoor de islamisering van Nederland onbeheersbaar wordt, het pleiten voor een stevige aanpak van radicale imams en moskeeën, het protest tegen hoofddoekjes als een politiek statement, het fors sanctioneren van het niet integreren van niet-westerse Moslims en het voeren van een scherper buitenlands beleid tegen Arabische en islamitische landen die de mensenrechten schenden en terrorisme ondersteunen - dat alles is geen zaaien van haat, maar juist gericht op het voorkomen en bestrijden van haat en tweedracht in onze samenleving.
ISLAMITISCHE TURKEN DE PROSTITUTIE EN DE DRUGSHANDEL IN NEDERLAND CONTROLEREN? Altijd zitten deze mensen met hun barbaarse, criminele dictatoriale idioterie 'respect' te eisen! Zeer provocerend! Ze hebben de gehele maatschappij onveilig gemaakt, belazeren de belasting waar ze kunnen en de jongeren vormen levensgevaarlijke gewapende bendes. 'Respect' zullen ze moeten verdienen, om dat te verdienen zijn ze nu fout bezig. De Turkse moslims hebben vrij spel in Europa, een bewuste keuze. Ze zijn uit de halvering van de Nederlandse bevolking zodat ze de andere helft kunnen overheersen, ze zijn uit op de miljarden aan tegoeden(pensioenen,banktegoeden,etc,) die vrij vallen als de rechtshebbers niet meer leven.
Deze disintegratie, wordt nu ook beloond met de hogere functies binnen de overheid? Ze willen altijd Turks of Marokkaans blijven. Ze willen niks inleveren! Brutaliteit, meer kan het niet...
De stichting van hun vaderland Turkije zelf ging gepaard met de massamoord op de Armeniërs, Pontians in het oosten en noorden van het land en de etnische zuivering van de westkust van de eeuwenoude Griekse nederzettingen en later in Cyprus.
Ze hebben in Anatolie (Nu turkije genoemd..) alle beschaafde volkeren vermoord, verjaagd, onleefbaar gemaakt en nu zitten ze hier met de maffia, islam om zelfde werk te doen.
Nederland moet wakker worden.
Dat deze Islamitische maffia organisaties de jongeren op grote schaal als Turk of Marokkaan organiseren, steun hebben van onze gemeentes is een zware misdaad!. Deze clubs, moskeen moeten zo snel mogelijk verboden worden. Amsterdamse wethouders moeten zich schamen dat ze jarenlang deze zware misdaad gesteund hebben tegen Nederland! En wat is de reactie van de Nederlandse politiek op doodsbedreigingen jegens een Nederlands politicus? Absoluut helemaal niets. De islam is gewoon een gewelddadige sekte, die met geweld haar geloof aan anderen opdringt, en als doel heeft ongelovigen uit te roeien. Nog even, en islamieten komen Nederlandse politici opdragen wat er in Nederland wel en vooral niet gezegd mag worden. En ze laten zich het maar aanleunen...

No comments: