Thursday, March 8, 2007

PONTIANS VAN ZWARTE ZEE

Moslims probleem

Er wonen 77 miljoen moslims, andersdenkenden zijn geglimineerd, er waren grote genocides geweest.. Deze Turken zijn in het algemeen tegen Europeannen... Er is ook nog een andere uitleg. Turkije zou niet klaarzijn om lid te worden.Cyprus is bezet en de Turken willen niet weg....
Turkije blijft moeilijk doen over Cyprus. Turkije erkent dit land van EU niet. Dit is een grote probleem voor EU en Turkije zelf....Turkije blijft het noorden van Cyprus met 45 000 soldaten, dit is een machtvertonning tegen Europa.
Turkije, in feite voert een soort koude oorlog uit tegen Europa,. . Parlement: Het parlement van de EU ziet nog een probleem. Volgens kenners lietTurkije tijdens Wereldoorlog 1 meer dan 1. 500.000 mensen uit Armeniëvermoorden. Turkije heeft bijna alle armenieers en Grieken geelimieerd..

PONTIANS VAN ZWARTEZEE

Turken hebben na de 1. WO tegen Pontianse volk genocide gepleegd. Er wonen heel weinig pontische mensen in hun vaderland.
Miljoenen mensen zijn vermoord of verbannen naar Griekenland....
"Turkije moet die misdaadtoegeven", eist het parlement van de EU. Er blijven dus problemen.Toch wordt er nu gepraat tussen Turkije en de EU. Worden ze het eens?Dat blijft afwachten.

No comments: