Monday, April 21, 2008

ISLAMITISCHE INVASIE GAAT DOOR

Er wonen twee miljoen legale en illegale moslims in Nederland waarvan een deel in moskeeën wordt geïnstrueerd hoe te handelen in tijden van oorlog. Er bevinden zich naar schatting 5000 moslimstrijders in Nederland. De invloed van moslimorganisaties op Nederlandse scholen is onmiskenbaar. Bij tenminste tien van de 32 moslimscholen worden extremistische ideeën in hun lesstof verwerkt. Intolerantie, antisemitisme en antiwesterse uitspraken komen voor bij praktisch alle jonge leerlingen. Ook worden er opruiende teksten tegen alle niet-moslims verspreidt. Vijf islamitische basisscholen zouden volgens onderzoek, banden hebben met radicaal- islamitische organisaties en financieel ondersteund worden door Saoedi-Arabië. Die banden bestaan uit financiële steun of uit leden in het schoolbestuur die ook lid zijn van de ‘Palestijnse’ terreurorganisatie Hamas en de Egyptische Moslimbroederschap. Ook zijn er docenten actief met een radicaal-islamitische grondslag. Zij zijn gekant tegen de integratie van moslims in de Nederlandse samenleving. Volgens de islamitische schoolbesturenorganisatie (Isbo) is het ‘Haat leren een belachelijke bewering’ maar de praktijk wijst helaas iets anders uit. Kort na de aanslag op de WTC-gebouwen in New York dook er ineens een "haatkalender" op bij een moslimschool in Almere. Het betrof een in Egypte gedrukte kalender met een afbeelding van een brandend vliegtuig dat neerstort boven New York.De kalender zou ruim drie maanden voor de aanslag -bij of in de school in Almere zijn verspreid. Op het laatste kwartaalblad van de kalender staat de tekst: “Ik steun op allah-om te sterven voor allah." Op de overige afbeeldingen zijn een stenengooiende ‘Palestijn’ voor de Al-Aqsa moskee in Jeruzalem, de Egyptische opmars in de zesdaagse oorlog van 1967 en een futuristische voorstelling van de bevrijding van Jeruzalem te zien. Van wie de opdracht is uitgegaan is niet bekend maar de zaak is snel in de doofpot verdwenen.
Op een Nederlandstalige website wordt een uitspraak van Mohammed aangehaald waarin deze zegt: het laatste uur (de dag des oordeels) is niet aangekomen voordat wij islamieten al de joden hebben uitgeroeid." Niemand van de joden zal er nog leven zoals onze profeet, onze leider, onze generaal zei: ,, vreest ons, want wij zullen nog ontwaken." Dit soort teksten zijn beslist niet als beeldspraak bedoelt. De AIVD verdenkt verschillende radicale moslimcellen ervan dat zij zich bezighouden met ondersteunende terroristische activiteiten en het voorbereiden van aanslagen.
Prof.dr. Pieter W. van der Horst, hoogleraar Nieuwe Testament, sinds 1969 verbonden aan de theologische faculteit in Utrecht, zag zich in juni 2006 in opdracht van het bestuur van de Universiteit, genoodzaakt de tekst van zijn afscheidsrede, aan te passen. In zijn afscheidsrede ‘De mythe van het joodse kannibalisme’ wilde Van der Horst onder meer aandacht vragen voor ”een groot mondiaal probleem, namelijk dat een deel van de islamitische wereld de fakkel van de jodenhaat van de nazi’s heeft overgenomen en deze met vuur en verve verder draagt. De islamisering van het Europese antisemitisme is een van de meest huiveringwekkende ontwikkelingen van de laatste decennia.” Van der Horst was zeer verbolgen over de gang van zaken, die hij betitelde als ”een schandalige inbreuk op zijn academische vrijheid.” Van der Horst moest zich zelfs voor een commissie van vier verantwoorden. In Nederland is het al zover dat men koste wat kost Mohammeds volgelingen te vriend wil houden uit angst dat ze anders stennis gaan lopen schoppen, of nog erger! Vakbondsleden maken zich sterk om christelijke feestdagen in te ruilen voor islamitische en in kranten valt te lezen dat het tijd is een nieuwe Nederlandse identiteit te ontwikkelen waarvan de islam een essentieel onderdeel uitmaakt. Telkens wanneer moslimjongeren rotzooi schoppen, roepen allerlei mensen dat we ze niet moeten stigmatiseren.
In Nederland likken verschillende politieke partijen aan de hielen van de moslims en is men zelfs bereid de eigen cultuur om zeep te helpen. De huidige Nederlandse minister van (Wonen, Wijken en Integratie) Ella Vogelaar zei in een interview met Trouw op 14-07-2007: “De islamitische cultuur nestelt zich zo diepgaand in de Nederlandse samenleving dat op de lange duur gesproken kan worden van een land dat uitgaat van een ‘joods-christelijke-islamitische traditie’.” Vogelaar zegt moslims te willen helpen zich hier thuis te voelen. Islam en moslims moeten zich hier kunnen wortelen, juist omdat moslims ook burgers zijn van dit land. Geert Wilders van de Partij voor de Vrijheid (PVV) reageerde zeer ontstemd. Volgens hem staat de islam haaks tegenover belangrijke normen en waarden van onze cultuur en mogen wij die niet te grabbel gooien. Hij vraagt zich af waarom Vogelaar “niet opkomt voor het behoud en het versterken van onze Nederlandse en Westerse cultuur die gebaseerd is op de joods-christelijke traditie die vele malen beter en beschaafder is dan de achterlijke islamitische cultuur en traditie die daar haaks op staat.” De prominente CDA’er Doekle Terpstra riep begin december 2007 op om de ‘verWildering’ te stoppen en noemde Wilders daarbij ‘het kwaad’. Wilders vindt dat hij met dit soort uitspraken inmiddels net zo wordt gedemoniseerd als Pim Fortuyn destijds.

Wilders kreeg een golf van kritiek te verduren vanwege zijn uitspraak waarin hij de Koran een fascistisch boek noemde dat oproept tot geweld. Een boek dat anderen – niet moslims – ongelovige honden en inferieure wezens noemt, moet volgens Wilders verboden worden. In verschillende soera’s worden moslims opgeroepen joden, christenen en anderen te onderdrukken, te vervolgen of te vermoorden, vrouwen te slaan en te verkrachten en met geweld een wereldwijde islamitische staat te vestigen, aldus Wilders. Soera’s te over die moslims oproepen en aanzetten tot dood en verderf. Volgens hem bestaat er geen gematigde islam. Maar dat zijn zaken die in dit land kennelijk niet genoemd mogen worden. Haat predikende imams wordt in dit land geen strobreed in de weg gelegd. Maar mensen die het aandurven de duistere kant van deze religie te belichten, krijgen een golf van kritiek te verduren. Wat op de Engelse tv-zender Channel 4 te zien was, gebeurt zonder enige twijfel ook in Nederland. Op de beelden is te zien hoe in diverse moskeeën tienduizenden bezoekers te horen krijgen dat het Westen niet deugt en vernietigd moet worden. Moslims mogen geen andere -gelovigen helpen, zo is de boodschap. Op de videobeelden wordt regelrechte haat tegen de Westerse wereld verspreid. In een moskee in Birmingham wordt openlijk gezegd dat de tijd van de jihad is aangebroken.

No comments: